Mainos
Mainos

Bodomin surmista epäilty ei vielä vaadi vapauttamista

Bodominjärven surmista epäilty aikoo vaatia vapauttamistaan myöhemmin. Syytteen nostamisen määräpäivä on heinäkuun lopussa.

Bodominjärven henkirikoksista epäillyn Nils Gustafssonin vangitsemisen uusintakäsittelyt loppuvat toistaiseksi. Asianajaja Riitta Leppiniemen mukaan Gustafsson aikoo vielä vaatia vapauttamistaan, mutta ei tällä viikolla.

Leppiniemi kertoo Gustafssonin kiistävän yhä teot ja toteaa, ettei perustilanne ole muuttunut jutussa miksikään. Syytteen nostamisen määräpäivä on 30. heinäkuuta. Vapauttamista on Leppiniemen mukaan tarkoitus "ilman muuta" vaatia sitä ennen.

Poliisi on katsonut, ettei Gustafssonin pääsy vapaaksi esitutkinnan aikana ole mahdotonta. Tähän mennessä hän on ehtinyt vaatia vapauttamista kaksi kertaa.

Espoon käräjäoikeus on kuitenkin pysynyt kannassaan, että mies pidetään vangittuna todennäköisin syin murhista epäiltynä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme