Mainos
Mainos

Brax tukee Lindéniä adoptiokohussa

Oikeusministeri ei näe mitään väärää siinä, että viestintäministeri käyttää vuosilomaansa adoptiotyttärensä hoitamiseen.

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) on pahoillaan siitä, miten viestintäministeri Suvi Lindéniä (kok.)on kohdeltu perhevapaakeskustelun yhteydessä. Brax korostaa, että Lindénin päätös pitää vuosilomapäiviä adoptiotyttärensä hoitamisessa on täysin kestävä.

Braxin mielestä tilanne ei ole muutoin tyydyttävä. Hänen näkemyksensä mukaan pitäisi olla selkeästi niin, että valtioneuvostolla olisi laaja harkintavalta siitä, miten vastaavat asiat hoidetaan. Valtioneuvosto taas olisi vastuussa tekemisistään eduskunnalle.

Tilanteeseen ei kuitenkaan ole luvassa nopeaa muutosta. Kysymys perhevapaista on esillä virkamiestyössä, jossa selvitetään vuoden 2000 perustuslain toimivuutta. Ministeriö esittää kahden vuoden kuluttua erilaisia vaihtoehtoja.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme