Mainos
Mainos

Brittilehti kysyy suomalaisilta: Millaista on asua Venäjän naapurina?

Brittilehti Guardian on pyytänyt lukijoiltaan Suomessa sekä kuvia että tarinoita siitä, millaista on asua Venäjän naapurissa juuri nyt, kun läntisen Euroopan ja Venäjän suhteet ovat aallonpohjassa.

Lehti kirjoitaa, että Skandinavian itäosassa sijaitsevalla Suomella on 1300 kilometriä yhteistä rajaa Venäjän kanssa, ja Suomi on maa kahden erilaisen kansallisen identiteetin välissä.

– Nyt kun läntisen Euroopan ja Venäjän suhteet ovat erityisen huonolla tolalla, haluaisimme kuulla tarinoilta kaikilta, jotka asuvat Suomessa tai ovat rakastuneet maahan siellä vieraillessaan. Mikä on Suomelle ominaista? Mistä suomalaisista tavoista olet ylpeä, kysyy Guardian.

Lukijat ovat lähettäneen paljon luontokuvia muun muassa meri- ja järvimaisemista, mutta myös kaupunkikuvia sekä kuvia ruoka-annoksista ja sokerimunkeista on lähetetty.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme