Mainos
Mainos

Budjettisanailu jatkuu – "SDP:n ei tarvitse kysellä muilta, mitä saa tehdä"

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman ohjeistaa hallituskumppaneita rauhoittumaan budjettikommentoinnin kanssa SDP:n eduskuntaryhmän kokouksessa Lappeenrannassa.

– Osa helteiden kuumentamista ministereistä taitaisi kaivata jäitä hattuun. Sen verran ylikierroksilla tunnutaan käyvän jo tässä vaiheessa, Backman sanoo.

"Tässä ei näytä enää puuttuvan kuin että joku ryhtyisi opastamaan meitä pukeutumisessakin." 

Backmanin mukaan valtiovarainministerin budjettiesitys on hyvä ja se noudattaa talouspolitiikan linjauksia ja kehysraameja, jotka on hyväksytty hallitusohjelmaneuvotteluissa.

Backman sanoo puheessaan, ettei SDP:n ja varsinkaan sen puheenjohtajan tarvitse kysellä muilta puolueilta mitä esityksiä demarit saavat tehdä.

– Sivusta keskustelua seuraava voisi jopa ajatella että tässä ei näytä enää puuttuvan kuin että joku ryhtyisi opastamaan meitä pukeutumisessakin, Backman letkauttaa. 

Backman syyttää muita hallituspuolueita yhteisistä pelisäännöistä irtaantumisesta useaan kertaan, mm. sote-ratkaisussa ja oppivelvollisuusiän nostossa.

– He pyrkivät kääntämään huomion pois omista synneistään.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme