Mainos
Mainos

Bussikuski kohteli tylysti pyörätuolilla liikkunutta naista – ”Kukaan ei ansaitse tällaista”

Pyörätuolilla liikkunut helsinkiläisnaisen polvilumpio meni sijoiltaan bussin kuljettajan kopautettua penkin päin tämän polvea. 

Helsinkiläisnaista kohdeltiin maanantaina varsin tylysti paikallisbussissa. Kuski oli haluton päästämään pyörätuolilla liikkuneen Maarit Bäckmanin rampin avulla bussiin, sillä vuoro oli aikataulustaan myöhässä.

Bäckman kertoo tapauksesta Facebookissa.

Kuski oli toisen matkustajan mukaan ihmetellyt, miksi Bäckmanin oli pakko tulla juuri kyseiseen ajoneuvoon.

Lopulta kuski oli avannut rampin ja auttanut naisen bussiin. Kuski oli nostanut taittopenkin pois pyörätuolipaikalta Bäckmanin tieltä, mutta päästänyt penkistä irti, jolloin se kolahti naisen polveen.

– Jalkani oli juuri penkin kohdalla, joten sen kulma osui suoraan polveeni ja polvilumpioni meni sijoiltaan, Bäckman kirjoittaa Facebookissa.

Bäckman järkyttyi saamastaan kohtelusta, ja valitti asiasta HSL:lle.

– Kukaan ei ansaitse samanlaista kohtelua. Ei kukaan.

Liikennetarkastaja Harri Lind vahvistaa Iltalehdelle kuulleensa tapauksesta ja keskustelleensa siitä Bäckmanin kanssa. Hän ei voinut kuitenkaan kommentoida asiaa ennen kuljettajan kuulemista.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme