Mainos
Mainos

Bussikuskit vartijoista: Ympäripyöreää jorinaa

Pääkaupunkiseudun bussikuskit eivät ole tyytyväisiä Helsingin seudun liikenteen tämänpäiväiseen tiedonantoon. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi lupaa lisää vartijoita pääkaupunkiseudun viikonlopun bussiliikenteen turvaksi.

- Tämä on ympäripyöreätä poliitikkojen jorinaa. Tästä ei selviä, kuinka paljon ja kuinka pitkän aikaa vartijoita pidetään viikonloppujen turvana, sanoo Veolian pääluottamusmies Jari Korhonen.

Korhosen mukaan kuljettajat vaativat tarkennuksia asiaan. Vaikka suunta on oikea, Korhosen mukaan mielenilmausta ei ole vielä peruttu. Kuljettajat kokoontuvat kello 11 pohtimaan Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän (HSL) vartioinnin lisäämistä koskevia tarkennettuja lupauksia.

Pääkaupunkiseudun bussinkuljettajat ovat uhanneet pysäyttää linja-autoliikenteen kokonaan huomenna ja lauantaina kello 21 alkaen, jos turvallisuusasioihin ei löydetä ratkaisua. Mielenilmauksen taustalla on raaistunut väkivalta bussinkuljettajia kohtaan.

Lue myös:

MTV3:n 45 minuuttia -ohjelma kertoi pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen öisestä menosta 27.10.2010
Katso Raija Kantomaan juttu:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme