Mainos
Mainos

Camilla ajelehtii edelleen Kanadan edustalla

Kanadan rannikolla ajelehtivan ahvenanmaalaisen kuivalastialuksen Camillan ottaminen hinaukseen ei onnistunut vielä iltapäivällä. Hollantilainen hinaaja on yrittänyt kiinnittää laivaan köyden, mutta ei ole vielä onnistunut, kertoi laivavakuutuksista vastaava Leif Nordlund Alandiabolagenista.

Sää on rauhoittanut, mutta merenkäynti on edelleen kova. Hinaaja on ollut paikalla lauantaista saakka, mutta sää ja pimeys ovat vaikeuttaneet operaatiota. -Omasta puolestani olen toiveikas. Nyt ollaan paikalla ja edessä on kokonainen päivä päivänvaloa, sanoi Nordlund iltapäivällä (aamulla paikallista aikaa).

Camilla sai torstaina konevian Kanadan rannikolla muutamia satoja kilometrejä kaakkoon New Foundlandista. Koko 16-henkinen miehistö evakuoitiin torstaina helikopterin avulla. Jos hinaus onnistuu, Camilla hinattaneen Saint John'sin ja Halifaxin satamaan. Noin 130 metriä pitkä ja 20 metriä leveä Camilla oli matkalla Kanadasta Birkenheadiin Englantiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme