Mainos
Mainos

Campoyn lastenhuoltajuuskiista jatkuu

Kerstin ja Miguel Campoyn poikien huoltajuuskiistan käsittelyä on jatkettu Kaliforniassa. Huoltajuuskiistaa ratkova Santa Claran piirikunnan perheoikeuden tuomari Stewart ilmoitti eilen päätöksestään, jonka mukaan jutun toimivalta pysyy edelleen Kaliforniassa.

Campoyn asianajajien mukaan toimivalta ei voi olla Kaliforniassa, sillä asian käsittely on pantu vireille Jämsän kihlakunnanoikeudessa. Kaliforniaan matkustanut Kerstin Campoy oli erittäin pettynyt kuultuaan päätöksestä, sillä hän oli odottanut jonkinlaista perusteellista oikeuskäsittelyä aiheesta. Campoyn mukaan tuomarin päätöksestä kuitenkin vain ilmoitettiin hänelle.

Jatkopäivästä ei tietoa

Oikeus ei ole määrännyt vielä uutta käsittelypäivää. Molempien asianosaisten on nyt toimitettava oikeudelle psykologien arvioinnit, ja sellainen tarvitaan myös lapsista. Campoyn pojat ovat edelleen isänsä huostassa Kaliforniassa väliaikaisen huoltajuuspäätöksen nojalla.

Kerstin Campoyn oli määrä tavata poikansa eilisiltana. Hän sanoi myös lähtevänsä kotimatkalle joka tapauksessa heinäkuun alkupuolella. Campoy totesi, että tämä on luultavasti hänen viimeinen Kalifornian matkansa. Hänellä ei ole enää mahdollisuutta eikä varaa pitkiin ja kalliisiin matkoihin. Kerstin Campoy uskoo kuitenkin edelleen, että ennemmin tai myöhemmin oikeus määrää pojat hänelle.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme