Mainos
Mainos

Carl Haglund: Timo Soinilla on noussut päähän

Perussuomalaisten puheenjohtajalla Timo Soinilla on noussut kannatusluvut päähän. Näin sivalsi RKP:n puheenjohtaja Carl Haglund MTV Uutisten vaalitentissä tänä iltana.

Vaalitentti oli Kaksintaistelu, johon osallistuivat eduskunnan pienimpien puolueiden eli ruotsalaisen kansanpuolueen RKP:n ja kristillisdemokraattien KD:n puheenjohtajat.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei ollut paikalla, vaan Haglundin vastapari oli Päivi Räsänen.

Juontaja Timo Haapala tivasi Haglundilta, voisiko tämä lähteä vaalien jälkeen samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa, koska Soini oli tokaissut, ettei lähde RKP:n kanssa samaan hallitukseen.

– Timo Soini ei ole niin sanonut, käsittääkseni hän sanoi, että kokisi hyväksi, että mekin olisimme välillä oppositiossa. Timo Soinin kannattaisi nyt muistaa, että ennen viime vaaleja olimme suurempi puolue. Timolla on noussut vähän päähän. Odotan vähän nöyrempää asennetta pieniä puolueita kohtaan, Haglund sanoi topakasti.

RKP on ollut yhtäjakoisesti hallituksessa lähes 40 vuotta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme