Mainos
Mainos

Cassu-koira pelastui täpärästi – lenkkipolun varrelta Turusta löytyi ongenkoukkuja sisältäviä lihasyöttejä

Turkulaisen Sanja Ketolan Cassu-koiralle oli lähellä käydä huonosti eilen, kun pienikokoinen maltankoira nappasi maasta ongenkoukun sisältävän lihanpalan.

Ketola oli sunnuntaina ulkoiluttamassa koiraansa Turun Majakkarannassa Reelinkikadulla, kun hän havaitsi koiransa napanneen maasta oudon lihanpalan.

– Olin koirani kanssa tutulla alueella lenkillä. En yleensä reagoi, jos koira nappaa suuhunsa jotain, kun se tutkii yleensä jäniksenpapanoita, mutta nyt jotenkin havahduin, Ketola kertoo.

Joku oli jättänyt maahan lenkkipolun varteen lihanpaloja, jotka sisälsivät ongenkoukkuja. Ketolan mukaan palat olivat maassa puista pudonneiden lehtien seassa.

Cassu ehti ottaa suuhunsa yhden suuren lihanpalan, mutta Ketola kerkesi kaivamaan sen koiransa suusta pois, ennen kuin koukut aiheuttivat vahinkoa.

– Yksi iso pala oli jo poikittain suussa.

Jätetty tarkoituksella maahan

Ketola on varma, että lihanpalat oli jätetty maahan tarkoituksella.

– Se oli paikkana sellainen, että ei ne kenenkään onkijan jäljiltä ole, vaikka Majakkaranta lähellä onkin.

Hän poimi löytämänsä kolme lihanpalaa pois maasta. Ketola oli huomannut sen jälkeen kotinsa ikkunasta, että joku muu kulkija poimi samalta alueelta maasta jotakin. Nyt alue on hänen mukaansa siivottu lehdistä.

– On se kuvottavaa. Ymmärrän, että ei tykätä, jos koiranulkoiluttajat eivät kerää jätöksiä maasta, mutta ei se ole sen koiran vika. Se koira on sijaiskärsijänä!

Ketola kertoo tehneensä asiasta sähköisen rikosilmoituksen. Hän julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa hän varoittaa muita koiranulkoiluttajia.

Asiasta kertoi ensin Turun Sanomat. Lehden mukaan poliisi ei vielä ollut tietoinen kyseisestä tapahtumasta, sillä sähköisen rikosilmoituksen kirjautumisessa menee muutama päivä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme