Mainos
Mainos

Celia-kirjasto parantaa palveluaan e-kirjastolla

Valtion erikoiskirjasto Celia on avannut e-kirjaston, josta voi uudella tavalla etsiä aineistoa Celian kokoelmista. Celia on tarkoitettu niille, jotka eivät voi sairauden tai vamman vuoksi lukea painettuja kirjoja. E-kirjasto esittelee kirjaston uutuuksia ja kokoelmista löytyviä helmiä, ja sieltä löytyvät omat sivut varttuneemmille, lapsille ja nuorille.

E-kirjastossa käyttäjä voi pisteyttää ja tagittaa teoksia sekä tehdä omia kirja-arvosteluja ja juttuja. E-kirjaston kautta voi myös lainata ja varata kirjoja sekä luoda omia suosikkilistoja.

Kirjojen virta -sivu esittelee ajankohtaisia aiheita, kirjailijoita ja kirjallisuuden eri alueita. Tarjolla on myös lukuvinkkejä, kyselyitä ja ajankohtaisia uutisia.

Aikaihmisille-sivusto on suunnattu varttuneemmille asiakkaille tai heidän omaisilleen. Kirjailijaesittelyt ja laajat eri aihepiireistä koostuvat teoslistat tarjoavat elämäkertoja, matkakertomuksia, uskontoa ja huumoria.

Celandor on lasten ja nuorten maailma, jossa oppaina ovat Cecilia- ja Sipe-siilit.

Sivuja voi selata kuka tahansa, mutta rekisteröityneet käyttäjät pääsevät käyttämään toimintoja monipuolisemmin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme