Mainos
Mainos

Chihuahua raadeltiin Turussa – omistaja vetoaa Facebookissa

Turkulainen koiranomistaja Laura Andersson kertoo menettäneensä Tyson-koiransa eilen, kun toinen koira hyökkäsi sen kimppuun ulkoilutuslenkillä.

– Äitini oli ulkoiluttamassa kolmea chihuahuaamme lähimetsässä, kun kaksi pitbullin näköistä koiraa juoksenteli alueella vapaana. Ensin toinen niistä, pienempi tuli härkkimään koiriamme, ja sitten tuli isompi koira, joka otti Tysonin hampaisiinsa. Koira kuoli siihen lenkkipolulle, kertoo Laura Andersson.

Isompia, pittbullin näköisiä koiria ulkoiluttanut nainen oli Anderssonin mukaan sanonut, ettei chihuahuan kimppuun hyökännyt koira ollut hänen.

– Äitini oli pyytänyt häneltä puhelinta lainaksi, mutta nainen ei ollut antanut, vaan oli sanonut lähtevänsä hakemaan koiran varsinaista omistajaa paikalta, mutta hän ei tullut takaisin.

Laura Andersson pyysi tapahtuman jälkeen Facebookissa vihjeitä koirista ja niiden mahdollisesta omistajasta.

– Olemme saaneet vinkkejä, että alueella olisi ulkoilutettu pitbulleja vapaana aiemminkin. Olemme myös saaneet yhden melko varman vinkin koiran omistajasta.

Laura Andersson kertoo, että tapauksesta on tehty myös poliisille rikosilmoitus.

– Tyson oli minun ja äitini yhteinen koira. Se olisi täyttänyt toukokuussa viisi vuotta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme