Mainos
Mainos

Citydeal saa moitteita markkinoinnistaan

Kuluttajavirasto vaatii tarjoussivusto Citydealia (nykyisin Groupon) muuttamaan toimintatapojaan. Citydealin on muun muassa huolehdittava siitä, että netissä ilmoitettu alennus markkinoidusta tuotteesta on totuudenmukainen.

Citydeal myy netissä yritysten lahjakortteja, joilla voi ostaa tietyn tuotteen tai palvelun tavanomaista halvempaan hintaan. Kuluttajavirastoon on tehty valituksia muun muassa siitä, että lahjakorteissa ilmoitettu hinta ei ole vastannut todellisuutta tai että kortin ostaja ei ole voinut varata aikaa palveluun ruuhkautumisen vuoksi.

Kuluttajavirastossa johtajana toimiva Anja Peltoniemi muistuttaa, että Citydealin on huolehdittava kuluttajansuojalain toteutumisesta markkinoinnissa.

– Myös yrityksille pitäisi selvittää kuluttajansuojalain perussäännöt, jotka otetaan lahjakorttien tekemisessä huomioon.

STT ei tavoittanut Citydealin edustajaa kommentoimaan asiaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme