Mainos
Mainos

Claes Andersson eroaa eduskunnasta

Vasemmistoliiton kansanedustaja Claes Andersson eroaa kansanedustajan tehtävistä terveydellisten syiden takia. Hän ilmoitti asiasta kirjeitse eduskuntaryhmän kesäkokoukselle, joka päättyy Turussa tänään.

Andersson jättää eronpyyntönsä eduskunnalle 9. syyskuuta syysistuntokauden alkaessa. Hänen tilalleen Uudenmaan vaalipiiristä tulee viime vaaleissa eduskunnasta pudonnut Kari Uotila.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Annika Lapintie valitti tapahtunutta. Hänen mielestään Anderssonin lähtö eduskunnasta on ryhmälle suuri menetys. Hän muistutti Anderssonin perehtyneen etenkin kulttuuri- ja sivistysasioihin.

- Näin kokeneen kansanedustajan menetys on iso asia, hän valitti. Hän kuitenkin toivoo, että Andersson voisi toimia taustavoimana vastakin.

Andersson ei lähtenyt eduskuntaehdokkaaksi vuoden 1999 vaaleissa terveydellisten syiden vuoksi. Hän kuitenkin palasi ehdokkaaksi viime vuoden vaaleissa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme