Mainos
Mainos

Claes Andersson uskoo: Keskusta Emun taakse

Vasemmistoliiton puheenjohtaja kulttuuriministeri Claes Andersson ei usko keskustan europarlamentaarikon Paavo Väyrysen esittämään väitteeseen siitä, että Emu-vastaisuus yhdistäisi keskustan kentän. Anderssonin mielestä myös keskusta tulee aikanaan olemaan Emu-päätöksen takana.

-Emu-päätöstä ei voida tehdä, ellei sillä ole myös MTK:n ja ay-väen tuki takana. Muussa tapauksessa päätös jakaisi kansan varsin kielteisellä ja raskaalla tavalla, huomautti Andersson Kajaanissa tänään.

Vasemmistoliiton oma kanta Emu-asiaan on vielä työn alla. Puolueessa sen sijaan tunnutaan oltavan varsin hyvin selvillä kolmen suuren eli SDP:n, kokoomuksen ja keskustan kannoista.

-Keskustan jättäytyminen Emu-vastustajien leiriin ajaisi sen vuosiksi poliittiselle sivuraiteelle, ja sitä keskustalaiset taitavina poliitikkoina eivät tule tekemään. Kaikki kolme suurta puoluetta tulevat olemaan aivan varmasti Emun kannalla, kun asiasta aikanaan päätöstä tehdään, katsoi Andersson.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme