Mainos
Mainos

Clinton-raportti hullaannutti nettikansan

Presidentti Bill Clintonin ja neiti Lewinskyn seksisuhteesta julkaistusta raportista on tullut Internetin kaikkien aikojenbestselleri.

Raportti on halvaannuttanut Valkoisen talon ja se on myös heittänyt amerikkalaiset tiedotusvälineet uuden ongelman eteen. Internet kun ohitti tiedotusvälineet ja aiheutti pahan kolauksen perinteiselle tiedonvälitykselle.

Presidentti Bill Clinton on pysytellyt viikonloppuna tiiviisti Valkoisen talon porttien sisäpuolella. Hän perui muun muassa esiintymisensä Houstonin energiamessujen juhlapuhujana ja lähetti tilalle edeltäjänsä George Bushin.

Preidentti Clinton tunnetaan taitavana puhujana mutta monisataasivuisen seksiraportin ilmestyminen Internettiin, koko maailman ihmeteltäväksi täytyy olla presidentille painajainen. Se jättää hyvin vähän tilaa selittelylle.

Tilanne on uusi myös tiedotusvälineille. Ne ohitettiin tässä täysin. Kansa pääsi suoraan uutisen lähteille. Innokkaimmat Internetiin ja uusiin medioihin uskovat amerikkalaiset tiedotustutkijat juhlivat jo aikaa, jolloin sanomalehdet ja toimittajat muuttuvat tarpeettomiksi.
(MTV3/Mika Tommola)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme