Mainos
Mainos

Copterline ei koskaan toipunut vuoden 2005 turmasta

Suomalainen helikopteriyhtiö Copterline lopettaa Tallinnan ja Helsingin välisen reittiliikenteen, kertoo Helsingin Sanomat. Viimeinen lento lähtee Tallinnasta Helsinkiin huomenna kello 20.30.

Copterlinen toimitusjohtaja Jarl Takolander kertoo hs.fi:ssä, että yhtiö lomauttaa kymmeniä työntekijöitä. Tallinnan-reitillä lentävät Agusta Westland AW139-kopterit yhtiö myy, jos ei löydä niille kannattavaa käyttöä.

Matkansa jo varanneet matkustajat saavat Takolanderin mukaan lipunhinnan takaisin. Copterline pyrkii olemaan yhteydessä heihin lähipäivinä.

Helsingin - Tallinnan reittiliikenne on kärsinyt elokuussa 2005 sattuneesta onnettomuudesta. Tuolloin kaikki 12 matkustajaa ja kaksi lentäjää kuolivat, kun kopteri syöksyi Suomenlahteen.

Reitti ei koskaan onnettomuuden jälkeen saavuttanut entistä suosiotaan, ja reittiliikenne oli keskeytyksissä syksystä 2005 viime kevääseen.

Copterline jatkaa lähinnä etsintä- ja pelastuslentoihin keskittyvää toimintaansa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme