Mainos
Mainos

Crazy Ducks -suklaamunat pois myynnistä

Crazy Ducks Magic Egg -suklaamunat vedetään pois myynnistä. Osa munista sisältää voimakkaasti vedessä turpoavia hyönteishahmoja. Kuluttajaviraston mukaan yllätyslelu on vaarallinen, jos lapsi tai lemmikki nielaisee sen. Lelu tai sen osa voi aiheuttaa vaarallisen suolitukoksen.

Crazy Ducks -munia on myyty SOK:n ja Tradekan myymälöissä. Munissa on yli sata erilaista yllätyslelua, joista vain osa on turpoavia hyönteishahmoja. Maahantuoja Inex Partners on kuitenkin luvannut vetää kaikki kyseiset munat vapaaehtoisesti myynnistä.

Suklaamunat tunnistaa valko-violetista kääreestä, jossa on teksti Crazy Ducks Magic Egg ja kaksi keltaista ankan kuvaa. Muovikapselissa munien sisällä on kaksi parin sentin pituista leluhyönteistä, jotka turpoavat vedessä moninkertaisiksi.

Suklaamunat voi palauttaa takaisin ostopaikkaan. Rahat saa takaisin ilman kuittiakin, jos munat ovat avaamattomina kääreissään. Rahat saa takaisin myös palauttamalla turpoavan lelun.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme