Mainos
Mainos

Cronberg: Työntekijöiden yksityisasioita voitava kaivella

Työministeri Tarja Cronberg haluaisi yritysten selvittävän työntekijöidensä henkilökohtaisia tietoja.

Cronberg ehdotti Työkyvyllä tulosta -seminaarissa, että yrityksen "tulisi tarkastaa puolivuosittan, että palkkalistalta löytyy eri sukupuolia, eri ikäryhmiä, kieliä, perhetaustoja, etnisiä taustoja, sukupuolista suuntautumista, vammaisuutta, vakaumusta ja uskontoja".

Hän perustelee ehdotustaaan sillä, että henkilöstön monimuotoisuus on vahvuus yritykselle. Monimuotoisuuden kunnioittamisella olisi myös yritykselle imagoetua.

- Palkkaamalla myös vammaisia, kauppa vastaa moninaisuudeltaan paremmin paikallista yhteisöä. Se on siten osa yhteisöä, jossa se toimii. Tällöin kaikkien tuon yhteisön asukkaiden on luontevaa tulla asiakkaiksi, Cronberg painotti.

Työkyvyllä tulosta -seminaari järjestettiin Helsingissä tiistaina.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot