Mainos
Mainos

Cronberg: Vihreiden ydinvoimakanta ei ole muuttunut

Vihreän liiton puheenjohtaja Tarja Cronberg korostaa, että ydinvoima ei vihreiden mielestä ole ekologisesti kestävä eikä turvallinen energiavaihtoehto.

Vihreän liiton puheenjohtaja Tarja Cronberg täsmentää, että vihreän liiton ydinvoimakanta ei ole muuttunut, vaikka se ei enää olekaan ehdoton kynnyskysymys puolueen osallistumiselle hallitukseen.

-Vihreä liitto vastustaa ydinvoimaa yhtä tiukasti kuin ennenkin, Cronberg vakuuttaa tiedotteessaan. Vastustajille ei kuitenkaan haluta antaa aseita, joilla vihreät suljettaisiin jo ennakkoon ulos hallitusneuvotteluista.

Ratkaisevaa on hallitusohjelman kokonaisuus, mutta jos ydinvoima-asia tulee hallitusneuvottelussa vakavasti esiin, vihreiden valtuuskunta ja eduskuntaryhmä arvioivat yhteiskokouksessa, onko puolueella mahdollisuuksia olla mukana hallituksessa, Cronberg toteaa.

Cronberg korostaa, että ydinvoima ei vihreiden mielestä ole ekologisesti kestävä eikä turvallinen energiavaihtoehto. Sillä ei myöskään torjuta ilmastonmuutosta, koska maapallon hupenevat uraanivarat eivät kata energiantarvetta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme