Mainos
Mainos

Curt Lindström pidätetty

valmentaja Curt Lindström on pidätetty epäiltynä talousrikoksista.

Ruotsin talousrikoksia tutkiva syyttäjäviranomainen, ekobrottsmyndigheten (EBM), vahvistaa, että Tampereen Ilveksen päävalmentaja Curt Lindström on pidätetty. Pidätyksestä kertoi ensin Expressen-iltapäivälehti.

Lindström kutsuttiin poliisikuulusteluihin eilen aamulla. Hänestä annettiin pidätysmääräys jo 21. helmikuuta, minkä jälkeen viranomaiset ovat olleet häneen yhteydessä.

Lindström on yksi kymmenestä henkilöstä, joita epäillään laajasta pimeää työvoimaa koskevasta petosvyyhdistä. Häntä epäillään kirjanpitorikkeestä ja veropetoksesta.

Syytteet ovat vakavia ja niistä voi saada jopa kuuden vuoden vankeustuomion. Lindström on kiistänyt syyllisyytensä rikoksiin.

Curt Lindström valmensi Suomen jääkiekkomaajoukkueen maailmanmestaruuteen vuonna 1995.

Ekobrottsmyndigheten kuulustelee Lindströmiä uudelleen iltapäivällä, kertoo Lindströmin asianajaja Anders Malmsten.

-Kokemuksen perusteella voin toivoa, että hänet vapautetaan tämän täydentävän kuulustelun jälkeen. Luulen, että he (EBM) ovat käyttäneet eilisen päivän ja tämän aamupäivän hänen antamiensa tietojen tarkistamiseen ja nyt heillä on täydentäviä kysymyksiä, Malmsten sanoo.

-Minun on vaikea kuvitella, että EBM epäilisi häntä tapauksen päätekijäksi, Malmsten sanoi.

(MTV3-STT)

Pidätettynä ollut jääkiekkovalmentaja Curt Lindström on vapautettu. Hän on kuitenkin yhä epäiltynä.
(Seitsemän uutiset 11.03.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme