Mainos
Mainos

Dalmatiankoira Mari synnytti suurpentueen

Mari-emo ei ole pystynyt imettämään yksin runsaslukuista pentuettaan, joten Turun eläinhoitolassa on jouduttu turvautumaan sijaisemoon.

Turun kaupungin eläinhoitolassa on koettu iloinen perhetapahtuma, kun dalmatiankoira Mari synnytti suurpentueen vajaa viikko sitten. Aivan 101 dalmatialaisen lukemiin Mari ei päässyt, mutta kaikkiaan 17 pentua putkahti maailmaan.

Pennuista on valitettavasti kolme kuollut, mutta vilskettä ja vilinää on silti riittänyt Turun eläinhoitolassa. Sinne Mari päätyi muutama viikko sitten, kun sen yli 70-vuotias emäntä joutui sairaskohtauksen takia sairaalaan.

Runsaslukuinen pentue on vienyt emon voimia. Osa pennuista onkin jouduttu siirtämään sijaisemon hoiviin, sillä Mari-emon nisät eivät yksinkertaisesti riitä ruokkimaan kaikkia.

Emon ja -pentujen kohtalo on vielä auki. Turun eläinhoitolassa odotetaan, että omistaja kuntoutuu ensin sairaalasta ja päättää sitten, mitä koirille tehdään.

(MTV3/Merita Seppälä)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme