Mainos
Mainos

Danske Bankilla yhteysongelma – satojen tuhansien eläke- ja etuusmaksuissa viiveitä

Kansaneläkkeen maksuissa on viivettä Danske Bankin yhteysongelman takia, kertoo Kela. Kelan mukaan yhteysongelmat aiheuttavat ongelmia Danske Bankin ja muiden pankkien välisessä maksuliikenteessä.

Kansaneläkkeen lisäksi viivettä on eläkettä saavan hoitotuen ja vammaistuen sekä työttömyystuen ja vanhempainpäivärahan maksussa, Kelasta kerrotaan. Etuuksien viivästyminen koskee Kelan mukaan 346 000:ta ihmistä.

Danske Bank pahoittelee sivuillaan viivettä ja kertoo pyrkivänsä toimittamaan maksut perille mahdollisimman nopeasti.

Pankin mukaan viivästyneiden maksujen pitäisi olla tämän päivän aikana asiakkaiden tileillä, Danske Bankin viestinnästä kerrotaan.

– Meille päin tulevat maksut on saatu hoidettua asiakkaiden tileille aamulla ja kaikki meiltä päin lähtevät on ajettu ulos kello 11. On muista pankeista ja heidän aikatauluistaan kiinni, mihin kellonaikaan rahat asiakkaalla näkyvät, mutta tämän päivän aikana joka tapauksessa, Danske Bankin viestinnästä kerrotaan STT:lle.

Päivitetty kello 13:22: Täydennetty tieto, että Danske Bankin mukaan maksujen pitäisi olla tileillä tämän päivän aikana.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme