Mainos
Mainos

Delta Auton työkiistassa syntyi sopu

Teollisuusliiton ja Delta Auton työkiistassa on syntynyt sopu, kertoo Teollisuusliitto. Kiista koski Delta Auton uuden toimintamallin toteuttamistapaa.

Sopimuksen mukaan kaikki uuteen toimintamalliin siirtymisen takia irtisanonut työntekijät voivat halutessaan palata yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Siirtymisessä niin sanottuun palvelumestarimalliin asentajien työnkuva muuttui siten, että myynnille tuli suurempi merkitys.

– Saimme turvattua jäsenillemme sopimuksessa kaikki keskeiset tavoitteemme, joten saavutettuun ratkaisuun on syytä olla tyytyväinen, sanoi Teollisuusliiton varapuheenjohtaja Turja Lehtonen.

Kiista ehti johtaa Teollisuusliiton puolelta erilaisiin painostustoimiin Delta Autoa ja sen lähiyhtiöitä vastaan, jotka kuitenkin keskeytettiin pari viikkoa sitten sopuneuvottelujen ajaksi. Mukana neuvotteluissa oli myös alan työnantajia edustava Autoalan Keskusliitto.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme