Mainos
Mainos

Demari: Työttömyys ja köyhyys suurimmat huolet

Lähes puolet lehden kyselyyn vastanneista nostaa suurimmaksi ongelmaksi työttömyyden.

Työttömyys, köyhyys ja syrjäytyminen ovat kansalaisten suurimmat huolenaiheet, kertoo Uutispäivä Demari.

Lehden teettämässä mielipidekyselyssä kysyttiin noin 1200 vastaajalta, mitkä ovat viisi vakavinta yhteiskunnallista ongelmaa Suomessa. Lähes puolet vastaajista nostaa suurimmaksi ongelmaksi työttömyyden. Toiseksi suurimmaksi huoleksi nousevat köyhyys ja syrjäytyminen ja kolmantena ovat huumeet.

TNS Gallup kysyi myös vastaajilta eniten harmittavia seikkoja nyky-yhteiskunnassa. Parista kymmenestä vaihtoehdosta eniten kansalaisia harmittaa piittaamattomuus vanhuksista. Muiksi kärkiharmeiksi nousevat helläkätisyys rikollisia kohtaan sekä sosiaali- ja terveyspalvelujen riittämättömyys.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot