Mainos
Mainos

Demariehdokkailla usean etapin ehdokaskiertue

SDP:n puheenjohtajaehdokkaat esittäytyvät puolueen väelle 18 yleisötapahtuman kiertueella huhti-toukokuussa. Ennen kiertueen alkua vielä mitataan, että kaikilla mukaan tulevilla ehdokkailla on riittävän laaja kannatus.

Puoluehallitus päätti, että kiertueelle osallistuvalla ehdokkaalla on oltava vähintään 10 puolueosaston tai 250 äänioikeutetun jäsenen allekirjoituksellaan ilmoittama tuki.

Puoluesihteeri Maarit Feldt-Ranta uskoo, että kaikki nyt ehdokkuudestaan ilmoittaneet saavat kyllä tämän tuen. Kannatuksen mittaamisen lisäksi toisena tavoitteena on aktivoida puoluekenttää.

Ehdokkaita on toistaiseksi tiedossa yhdeksän.

Tuesta on tehtävä ilmoitus puoluetoimistoon maaliskuun loppuun mennessä. Tuolloin siis selviää se, montako ehdokasta lähtee kiertueelle. Varsinaisesti ehdokkaat asetetaan vasta kesäkuisessa puoluekokouksessa Hämeenlinnassa, joten valituksi voi toki teoriassa tulla joku muukin kuin puheenjohtajakiertueella mukana ollut.

Ehdokaskiertue alkaa Tampereelta 14. huhtikuuta ja päättyy Vantaalle 27. toukokuuta. Tilaisuuksia on vähintään yksi joka piirin alueella.

Ihan samoja kampanjapuheita ei joka paikassa kuulla, sillä suurimmalla osalla tilaisuuksista on omat teemansa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot