Mainos
Mainos

Demarinuoriso Revon kähmimissyytteistä: Setämiehiä siedetty liian kauan

Sosialidemokraattisten nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen puheenjohtajat vaativat SDP:n europarlamentaarikko Mitro Repoon kohdistettujen väitteiden selvittämistä.

Eilisessä A-Studiossa Revon väitettiin käyttäytyvän sopimattomasti ja "liian tuttavallisesti" naisia kohtaan.

Puheenjohtajat toteavat, että viitteet seksuaalisesta häirinnästä on selvitettävä perusteellisesti. Seksuaalista häirintää ei tule heidän mukaansa hyväksyä missään tilanteessa.

– Repoon kohdistuvat väitteet on tutkittava perinpohjaisesti. Jos huomautettavaa ei löydy, ei haittaakaan ole tapahtunut. Jos väitteet taas ovat totta, on edustajan toimittava ainoalla säädyllisellä tavalla ja erottava tehtävästään, vaatii Demariopiskelijoiden puheenjohtaja Sarita Niemi tiedotteessa.

Nuoriso- ja opiskelijajärjestöjen puheenjohtajat tuomitsevat seksuaalisen häirinnän ehdottomasti ja vaativat puolueelta samaa.

–Olemme jo aivan liian kauan sietäneet seksuaalista häirintää ja setämiesten keskinäistä selkääntaputtelua yhteiskunnassamme, toteaa Demarinuorten puheenjohtaja Timo Kontio.

–Jokaisella ihmisellä on loukkaamaton oikeus koskemattomuuteen sukupuoleen, ikään ja asemaan katsomatta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme