Mainos
Mainos

Demokraatti: Paananen vahvoilla Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijöiden pääsihteeriksi

SDP:n puoluesihteerin pestinsä päättänyt Reijo Paananen on vahva ehdokas Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijät - Nordic-In -organisaation seuraavaksi pääsihteeriksi, kertoo Demokraatti.

Organisaation pääpaikka on Tukholmassa.

Demokraatin mukaan organisaation edustajat ottivat Paanaseen yhteyttä jo viime joulukuussa, ja sen jälkeen valintaprosessi on edennyt nopeasti. Paananen on käynyt haastateltavana Tukholmassa ja Tanskassa.

Demokraatin mukaan pääsihteerin lopullinen valinta tehdään kesäkuussa. Paananen arvioi käytyjen keskustelujen perusteella, että hänen valintansa on "pitkälti taputeltu".

– Jos valinta toteutuu, edessä on muutto Tukholmaan, missä Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijöiden pääpaikka on. Muutos ei ole suuri. Sisaruksiani on jo pitkään asunut Ruotsissa, Paananen kertoo Demokraatissa.

Pohjoismaiden Teollisuustyöntekijät on teollisuusliittojen yhteisorganisaatio, jossa on 1,1 miljoonaa eri teollisuusalojen palkansaajaa järjestöjensä kautta.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme