Mainos
Mainos

Diesel-hamsterit eivät olleet liikkeellä ennen hinnankorotusta

Dieselin hinnankorotus vuodenvaihteessa on näkynyt vilkkautena useilla huoltoasemilla. Toisaalta monilla tankeilla päivä on ollut tavanomainen. Diesel kallistuu huomenna runsaat 12 senttiä litralta.

Hamstraamiseen ei innostuttu, ja näin huoltoasemien polttoainevarat ovat riittäneet.

Rovaniemen Hallituskadun Teboilin tankkauspisteillä oli ruuhkaa jo eilen. Työntekijä Kaisa Kulmalan mukaan menovettä on haettu tankit täyteen perheen kaikkiin autoihin.

Puijonlaakson Nesteellä Kuopiossa tankkaukset olivat isoja, mutta jonoja ei syntynyt. Työntekijä Harri Aivanaisen mukaan polttoainetta on tuotu asemalle eilen niin paljon, ettei se lopu kesken.

Hiirosen Nesteellä Oulussa esimies Riikka Saukko kertoo, että asiakkaat ovat kyselleet paljon aiheesta ja ihmiset ovat tietoisia tulevista muutoksista. Saukon mukaan dieseliä on myyty 500–1000 litraa normaalia enemmän, mikä voi selittyä jo pelkästään sillä, että on pyhäaika ja ihmiset ovat lähdössä reissuun.

Turun Kaskentien Nesteellä ei tänään ollut huomattu poikkeuksellisen vilkasta myyntiä. Sama oli sävel myös Vantaalla Keimolan Nesteellä ja Tikkurilan Teboililla.

Helsingissä Alppilan Shellillä oli havainto, että taksi-autoilijat olivat täyttäneet dieselajokkiensa tankkeja ahkerasti.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme