Mainos
Mainos

Dieselvero nostanut litrahintoja noin 10 senttiä - täällä tankkaat halvimmalla

Vuodenvaihteessa dieselpolttoaineisiin tullut veronkorotus näkyy huoltamoiden pumpuilla. Kun vielä joulunalusviikolla dieseliä tankattiin kalleimmillaan 1, 489 hintaan, nyt kallein diesel on noin kymmenen senttiä enemmän.

Polttoaine.net -sivuston mukaan tyyrein diesel löytyy tällä hetkellä Kirkkonummelta, Espoosta, Vantaalta ja Kemistä, joissa kaikissa dieselin litrahinta on 1,589.

Halvimmillaan dieseliä tankataan puolestaan Kiimingissä ja Jyväskylässä, joissa molemmissa litrahinta on 1,339. Hintaero joulunalusviikolla myytyyn halvimpaan dieseliin on nelisen senttiä.

E10 bensan kohdalla vuodenvaihde ei ole tuonut suuria muutoksia hintoihin. Kalleinta E10:tä myydään nyt Kolarissa litrahintaan 1,659. Halvimmalla E10:n tankkaaja pääsee Alajärvellä, jossa bensan hinta on 1,459 litralta.

Hintatiedot poimitaan polttoaine.net -hintaseurantasivustolta. Polttoaineiden hintatiedot päivittyvät sivustolle kuluttajien ilmoittamien tietojen perusteella.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme