Mainos
Mainos

Dominick Arduin kadoksissa

Pohjoisnavalle matkaavan Dominick Arduinin tukiryhmä ei ole kuullut seikkailijattaresta mitään perjantain jälkeen. Arduinin uskotaan olevan ylittämässä 50 kilometrin avovesialuetta.

Pohjoisnapaa tavoitteleva seikkailijatar Dominick Arduin on kadonnut.

Arduinin taustajoukot eivät ole saaneet häneen yhteyttä satelliittipuhelimella viime perjantain jälkeen. Viimeisten tietojen mukaan Arduin oli ylittämässä meloen noin 50 kilometrin avovesialuetta.

Perjantaina Arduin kertoi puhelussaan taustajoukolle avanneensa automaattisesti paikkatiedot tukiryhmälle lähettävän Argos-lähettimensä, mutta tietoja ei ole tullut. Myös alueella vaeltavalla tanskalaisella Bettina Allerilla on ollut samanlaisia ongelmia.

Ranskassa syntynyt ja Suomen kansalaisuuden ottanut 43-vuotias Arduin on asunut viimeiset 15 vuotta Suomen Lapissa. Hän aikoo olla ensimmäinen nainen maailmassa, joka valloittaa yksin maantieteellisen Pohjoisnavan. Viime keväänä Arduinin ensimmäinen valloitusyritys päättyi tapaturmaisesti varpaiden jäätymiseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme