Mainos
Mainos

E-junat peruttu myös iltapäiväruuhkan aikaan

VR on perunut myös iltapäivän E-junat. Kauklahden ja Helsingin väliä kulkevat vuorot jätetään ajamatta pahimpaan ruuhka-aikaan, jotta pääkaupunkiseudun lähiliikenteessä vältyttäisiin eilisaamun kaltaiselta kaaokselta. E-junat jätettiin ajamatta jo tänä aamuna kello seitsemän ja yhdeksän välillä.

E-junat perutaan välillä kello 15.49-17.49. Juna kulkee taas kello 18.19 alkaen.

Junaliikenteen takkuilu eilen aiheutui junien kauko-ohjausjärjestelmän tiedonsiirtoviasta. Espoon liikenteenohjaus on erilliskäytössä siihen asti, kunnes vika saadaan täysin korjattua.

Korvauksia matkustajille

Junaliikenteen katkos jätti Etelä-Suomen asemille eilen kymmeniä tuhansia matkustajia pahimpaan ruuhka-aikaan.

VR lupaa korvata matkustajille eilisaamun liikennekatkosta aiheutuneet kulut. VR:n odottaa nyt matkustajien valitusten tulvaa, yhtiön mukaan korvaushakulomakkeita ja ohjeita saa yhtiön kotisivuilta sekä rautatieasemilta.

Korvauksia maksetaan vain ylimääräisistä kuluista, kuten myöhästymisen takia otetuista taksikyydeistä, mutta ei pelkästä mielipahasta.

Ainakin kymmenen junavuoroa myöhästyi eilen yli 40 minuuttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme