Ebolaepäily Teneriffalla - suomalaiset matkanjärjestäjät valppaina

Espanjalaisen sanomalehti El Mundon nettisivut kertovat, että espanjalainen mies on asetettu eristykseen Teneriffalla ebolaepäilyn takia. Mies on Punaisen Ristin työntekijä ja palannut äskettäin Sierra Leonesta.

– Jonkun verran on tullut kyselyitä liittyen tähän Teneriffa-epäilyyn, mutta se ei kyllä ole myyntiin vaikuttanut vielä ainakaan, viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää Finnmatkoilta kertoo.

 – Kysymykset koskevat lähinnä sitä, että onko Kanariansaarille turvallista matkustaa nyt kun tällainen ebolaepäily on Teneriffalla todettu. Toki sitten kysellään, että mitä matkanjärjestäjä tekee tämän asian hyväksi, Sillanpää jatkaa.

 – Me seuraamme tilannetta nyt koko ajan ulkoministeriön THL:n ja WHO:n kautta. Tärkeitä kontakteja ovat myös meidän omat kohdepäälliköt, joihin me olemme aktiivisesti yhteydessä koko ajan. He taas puolestaan siellä kohteessa ovat yhteydessä paikallisiin viranomaisiin, sanoo Aurinkomatkojen viestintäpäällikkö Anniina Metsola.

Niin ikään Tjäreborgilta kerrotaan, että yhtiö seuraa ulkoministeriön ja THL:n ohjeistusta ebolatilanteen suhteen. 

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme