Mainos
Mainos

Ecash-rahapeli internetiin

Internetissä voi nyt ensi kertaa kokeilla onneaan rahapelissä digitaalisella rahalla. Ns. ecash on käytössä Ahvenanmaan raha-automaattiyhdistyksen PAF:n hedelmäpeli-tyyppisessä NetPotissa. NetPotia pelataan markan panoksilla pelikertaa kohden. Päävoitto on 5 000 markkaa.

Internetissä on tähän asti pelattu joko ilman rahapanosta tai luottokorteilla. PAF ei odota pelistä taloudellisesti ihmeitä, sillä markkinat ovat toistaiseksi kovin pienet. Uutuus kuitenkin auttaa pysymään ajan tasalla ja seuraamaan alan kehitystä, yhdistyksestä kerrotaan.

Ecash on internetissä toimiva maksuväline, joka muodostuu verkon kautta siirtyvistä digitaalisista "kolikoista". Järjestelmä varmistaa maksun aitouden automaattisesti.

PAF:lla on pelitoimintaa Ahvenanmaalla, Ruotsissa, Virossa ja Sveitsissä sekä risteilylaivoilla Itämerellä ja Englannin kanaalissa. Yhdistyksen voitot suunnataan yleishyödyllisiin tarkoituksiin Ahvenanmaalla.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme