Mainos
Mainos

Eduskunta aloittaa budjetista päättämisen

Rahaa saadaan lisää muun muassa teiden ja rautateiden kunnossapitoon, joukkoliikenteen tukeen sekä lasten ja nuorten psykiatriseen hoitoon.

Eduskunta on aloittanut valtion ensi vuoden talousarvion päätöskäsittelyn. Hallituksen budjettiesitys muuttui vain vähän eduskunnan valtiovarainvaliokunnan käsittelyssä.

Oppositio äänestyttää tavan mukaan vielä lukuisista muutosehdotuksista, mutta uusia muutoksia ei ole odotettavissa enää täysistunnon äänestyksissä.

Vajaan 40 miljardin euron talousarvio kasvaa eduskunnan käsissä vain noin 50 miljoonan euron verran. Rahaa lisätään muun muassa teiden ja rautateiden kunnossapitoon, joukkoliikenteen tukeen sekä lasten ja nuorten psykiatriseen hoitoon.

Eduskunta saa budjetin käsittelyn päätökseen ensi viikon keskiviikkona. Sen jälkeen eduskunta kokoontuu seuraavan kerran presidentinvaalin ensimmäisen kierroksen jälkeen helmikuun alussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme