Mainos
Mainos

Eduskunta muisti Haapojaa hiljaisella hetkellä

Eduskunta on kunnioittanut keskustan kansanedustajan Susanna Haapojan muistoa hiljaisella hetkellä.

Haapojan paikalla oli keltainen kukkalaite, ja eduskunnan liput oli laskettu puolitankoon. Hän kuoli lauantaina sairauskohtaukseen.

Muistosanoissaan varapuhemies Seppo Kääriäinen (kesk.) muistutti, että kukat kertovat elämän hauraudesta. Pidetyn työtoverin yllättävä kuolema tuntui vaikealta asialta uskoa saati hyväksyä.

- Tieto kansanedustaja Susanna Haapojan menehtymisestä äkilliseen sairauskohtaukseen saavutti meidät aurinkoisen kirkkaana lauantaina, koulujen päätöspäivänä, Suvivirren päivänä. Kaunis alkukesän päivä tuntui menevän varjoon.

Kääriäisen mukaan Haapojan iloisuus ja hyväntuulisuus tarttui ympäristöön niinäkin päivinä, jolloin asiat eivät sujuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Hänellä oli kuuntelemisen taito ja tahto.

Haapoja kuoli sairaalassa lauantaina. Hän oli perjantaina saanut aivoverenvuodon Lentosotakoulun johtajan vaihdostilaisuudessa kotikaupungissaan Kauhavalla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme