Mainos
Mainos

Eduskuntaryhmä: Tynkkys-kohu ei vaikuta työhömme: "puolue kestää"

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän johdossa katsotaan, ettei Tynkkys-kohu vaikuta eduskuntaryhmän työhön.

Eduskuntaryhmän toisen varapuheenjohtajan Ari Jalosen mielestä Sebastian Tynkkysen keräämä lista ja siihen saadut allekirjoitukset kertovat siitä, että puolueen pitää tehostaa puolueen hallituspolitiikan viestintää kentälle.

– Meidän pitää opetella viestimään niin, että hallituksen sisäiset vielä keskeneräiset ja salaiset asiat saadaan sopivissa määrin ilman salaisuuksien purkamista jäsenistön tietoon, Jalonen sanoo.

Jalonen uskoo, että jos Tynkkynen olisi tiennyt asioiden kaikki kulmat, hän ei olisi ikinä mitään listaa lähtenyt keräämään.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän ensimmäinen varapuheenjohtajan Ritva Kike Elomaa luottaa puolueen kestävän tuoreimmankin kohun. Hän haluaa uskoa, että Tynkkys-kiistassa on löydettävissä vielä joku sopuratkaisu.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho viestitti STT:lle, ettei kommentoi asiaa, koska Tynkkynen ei ole eduskuntaryhmän jäsen.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme