Mainos
Mainos

Edustajavaihdos eduskunnassa

Pellolainen kansanedustaja Ossi Korteniemi (kesk.) on pyytänyt vapautusta eduskunnan jäsenyydestä sairauden perusteella.

Hänen tilalleen eduskuntaan on Lapin vaalipiiristä nousemassa keskustan ensimmäisenä varaedustajana Kemijärven kaupunginjohtaja Timo Korva. Korva on ollut eduskunnassa aiemmin kauden 1991-95. 62-vuotias Ossi Korteniemi on ollut kansanedustaja toukokuusta 1994, jolloin hän nousi eduskuntaan Lapin maaherraksi siirtyneen Hannele Pokan varamiehenä. Korteniemi uusi paikkansa vuosien 1995 ja 1999 vaaleissa.

Korteniemi oli pitkään sairaslomalla hänelle tehdyn leikkauksen jälkeen, mutta hän pystyi palaamaan kevätkaudella eduskuntatyöhön. Eduskunta käsittelee vapautuspyyntöä aloittaessaan syysistuntokauden syyskuussa. Vapautuksesta päätetään eduskunnan täysistunnossa puhemiesneuvoston käsittelyn jälkeen. (STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme