Mainos
Mainos

Eeva Ahtisaari lomauttaisi opettajia vain kesäisin

Rouva Eeva Ahtisaari katsoo, että opettajia ei saisi lomauttaa lainkaan. Jos kuitenkin lomautuksia tehdään, ne pitäisi Ahtisaaren mukaan toteuttaa kesällä. -Minusta lomautukset pitäisi toteuttaa kesällä, jos niitä tehdään. En minä niin solidaarinen ole opettajien ammattijärjestölle, Eeva Ahtisaari sanoo UP-uutispalvelun haastattelussa.

Akavalainen Opettajien ammattijärjestö OAJ on jatkuvasti vastustanut ajatusta, jonka mukaan opettajien lomautukset ajoitettaisiin kesälomien ajaksi.

Rouva Ahtisaari korostaa, että lomautukset eivät sovi oppimisprosessiin, koska se on päivä päivältä tapahtuva prosessi.
-Ennen kaikkea sanon kunnille, että lomautuksia ei saisi tehdä ollenkaan. Niistä on todella haittaa lapsille. Säästöt pitäisi etsiä "siitä urheiluhallista" tai jostakin muusta, Ahtisaari toteaa.

Tasavallan ensimmäinen nainen ehdottaa Suomeen erityistä perheministeriötä.
-Tulisi arvioida uudelleen ministeriöiden ryhmittelyä. Jo sana perheministeri loisi tälle asialle painoarvoa, Eeva Ahtisaari sanoo.

Eeva Ahtisaari tutustui huhtikuun alussa Kiovassa Ukrainan perheministeriöön ja tapasi maan perhe- ja nuorisoministerin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme