Mainos
Mainos

Egyptiläisen isoäidin oleskelulupahakemukselle kielteinen päätös

Egyptiläisen Eveline Fadayelin uusi oleskelulupahakemus on saanut Maahanmuuttovirastosta kielteisen päätöksen. Fadayelin asianajaja, varatuomari Eero Lamberg sanoi päämiehensä saaneen tiedon asiasta kirjeitse tänään.

Korkein hallinto-oikeus hylkäsi 8. maaliskuuta Eveline Fadayelin käännytyksestä ja kielteisestä oleskelulupapäätöksestä tekemän valituksen.

Fadayelin uudessa hakemuksessa anottiin jatkuvaa oleskelulupaa. Hakemuksessa vedottiin uuteen, päivitettyyn lääkärinlausuntoon, Eero Lamberg kertoi.

Poliisijohto ilmoitti maaliskuun 25. päivänä, että se keskeyttää Fadayelin ja venäläisen Irina Antonovan käännyttämisen maasta. Perusteena oli mm. se, että ulkomaalaislakiin on mahdollisesti tulossa lievennyksiä.

Poliittisessa puheessa ja mediassa Fadayelista ja Antonovasta on puhuttu isoäiteinä. He ovat omaisten mukaan riippuvaisia Suomessa asuvista omaisistaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme