Mainos
Mainos

Ehdokkaiden asiantuntemusta arvostettiin

Asiantuntemus oli vaaleissa molempien presidenttiehdokkaiden valttina. Tämä selviää MTV3:n Taloustutkimuksella teettämästä tutkimuksesta, jossa kysyttiin äänestäjiltä ehdokasvalinnan perusteita.

Etenkin yli 50-vuotiaat korostivat äänestäneensä Tarja Halosta nimenomaan tämän asiantuntemuksen ja sukupuolen takia. Moni nainen äänesti naista, etenkin johtavassa asemassa olevat tai yrittäjät. Samoin ajattelivat Halosen taakse kerääntyneet kokoomuslaiset.

Myös Esko Aho sai tunnustusta asioitten osaamisesta. Monet Halosen valinneet pitivät kuitenkin Ahoa epäluotettavana ja ylimielisenä. Mielipide oli yleinen etenkin eläkeläisten joukossa. Toimihenkilöitä ei puolestaan miellyttänyt Ahon keskustalaisuus.

Loppuviikon puhelinkyselyyn vastasi noin tuhat ihmistä.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot