Mainos
Mainos

"Ei voi enää sanoa, että pojat ovat vaikeimpia tapauksia liikenteessä"

Liikenneopettaja Jouko Kalliolan mukaan naisten ja tyttöjen liikenneasenteessa on tapahtunut suuri muutos huonompaan suuntaan viime vuosina

Haagan autokoulussa opettava Kalliola on ollut alalla lähes kolmekymmentä vuotta. Hänen mukaansa etenkin tyttöjen ja naisten asennemuutos on ollut silminnähtävä aivan viime aikoina.

–Kaksi vuotta sitten naiset ja tytöt käyttäytyivät paljon kiltimmin kuin tänä päivänä. Eli ei voi enää sanoa, että pojat ovat vaikeimpia tapauksia liikenteessä asenteeltaan, kyllä tytötkin rupeaa olemaan ihan tasa-arvossa.

Kalliola toteaa, että myös suurin osa tyttö- ja naiskuskeista omaksuu ajoasenteensa kotoa. Hänen mukaansa huolettomuus ylipäätään on lisääntynyt kaikkien kuskien joukossa.

–Nykyään kun nuoret tulevat liikenteeseen, he ovat paljon valmiimpia kuin aikaisemmin. Ja sitä kautta liikenteessä myös käyttäydytään niin että siellä ei enää ujostella niin paljon.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot