Mainos
Mainos

Eija-Riitta Korholasta Vuoden Meppi

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola on valittu energiapolitiikassa vuoden 2009 ansioituneimmaksi mepiksi The Parliament Magazine -lehden "MEP Awards" -palkintogaalassa.

Korhola on ensimmäinen suomalainen "Vuoden meppi" -palkinnon saaja.

Palkinnot luovutettiin Brysselissä eilen.

The Parliament Magazine -lehti valitsee joka vuosi ansioituneimman Euroopan parlamentin jäsenen seuraavissa kategoriassa: maatalous, kulttuuri ja koulutus, kehitys, talous- ja raha-asiat, työllisyys ja raha-asiat, energia, ympäristö, terveys, oikeus ja kansalaisvapaudet, tutkimus ja innovaatiot, kauppa sekä liikenne.

Lehden päätoimittajan mukaan äänestysaktiivisuus oli tällä kertaa korkeampi kuin koskaan aikaisemmin - yli puolet mepeistä käytti äänioikeuttaan ja Korhola sai kaikista ehdokkaista eniten ääniä.

Korhola on ollut jäsenenä mm. Euroopan parlamentin ympäristövaliokunnassa, teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunnassa (ITRE) sekä väliaikaisessa ilmastonmuutosvaliokunnassa (CLIM).

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme