Mainos
Mainos

Eksoottinen liha ottaa paikkaansa grillijuhlissa

Erikoiset liharuoat kuten villisika ja biisoni lisäävät pikku hiljaa suosiotaan suomalaisissa pihagrilleissä.

Suomesta löytyy viitisenkymmentä villisikakasvattajaa, joiden liha ei kuitenkaan riitä kaupan ketjuille, vaan se myydään suoraan yksityisille asiakkaille tai pitopalveluyrityksille.

Jos kuluttaja haluaakin eksotiikkaa kotimaasta, täytyy liha hankkia suoraan tuottajalta.

Esimerkiksi Vuosaaren Citymarketin biisonit, antiloopit ja villisiat tulevat pakasteina ulkomailta. Lihakauppiaan mukaan Vuosaaressa tämän juhannuksen hittituote on kenguru.

Katso Markus Pirttijoen juttu Rengosta (Kauppalehden Talousuutiset 17.06.2009)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme