Mainos
Mainos

Eläinaktivisti keskeytti syömälakkonsa

Runsaat kaksi viikkoa syömälakossa ollut mäntyharjulainen eläinaktivisti lopetti lakkonsa tänään terveydellisistä syistä. Nainen ehti olla koe-eläinasemalta anastettujen beagle-koirien vapauttamisen puolesta syömälakossa 16 päivää.

Syömälakkoon eläinaktivisti meni päivä sen jälkeen, kun Mikkelin käräjäoikeus oli määrännyt hänet vangittavaksi epäiltynä törkeästä ja tavallisesta varkaudesta. Hänet laskettiin vapaalle jalalle viime perjantaina Mikkelissä.

Vuonna 1962 syntyneen naisen ja hänen miehensä kotoa tavattiin kaksi beaglea, jotka oli viime syksynä anastettu Kuopion koe-eläinasemalta Karttulasta. Oikeuden mielestä oli syytä epäillä, että he olivat olleet myös itse iskussa osallisina.

Keskusrikospoliisi pääsi pariskunnan jäljille tutkiessaan itsenäisyyspäivänä Orimattilassa käyneen eläinaktivistiryhmän tekemisiä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme