Mainos
Mainos

Eläinaktivistit iskivät Kiviniemen vaalitilaisuuksiin

Oikeutta Eläimille -yhdistyksen aktiivit ovat osoittaneet mieltään turkistarhausta vastaan keskustan vaalitilaisuuksissa.

Yhdistyksen jäsenet häiriköivät aamupäivällä Hämeenlinnassa Tavastian kauppakeskuksessa keskustan puheenjohtajan Mari Kiviniemen vaalikampanjointia huutamalla iskulauseita, kuten "keskusta tukee eläinrääkkäystä".

Jäsenet myös toivat paikalle banderollin, jossa luki "Haluatko eläimet pieniin häkkeihin? Niin mekin! Keskusta".

Oikeutta Eläimille -yhdistys osallistui myös iltapäivällä Kiviniemen vaalitilaisuuteen Riihimäellä, jossa yhdistys osoitti mieltään jälleen turkistarhausta vastaan.

- Mari Kiviniemi on saanut vaalirahaa Turkistuottajilta ja muun muassa laskenut leikkiä turkistarhoilta paljastuneiden kuvien kustannuksella nimeämällä itsensä Minkki-Mariksi, sanoo Oikeutta Eläimille -yhdistys tiedotteessaan.

Yhdistys on järjestänyt mielenosoituksia on viimeisen viikon aikana Kiviniemen vaalitilaisuuksissa myös Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme