Mainos
Mainos

Eläinlääketieteellisen sijoituskiistassa uusia perusteluja

Suomen yritys saada EU:n tuleva Elintarvikevirasto maahamme vaikuttaa kiistaan eläinlääketieteellisen tiedekunnan tulevasta sijoituspaikasta. Helsingissä katsotaan, että EU:n keskusvirasto voidaan saada vain Helsinkiin, ja että Suomen mahdollisuudet huononevat nykyisestä, jos eläinlääketieteellinen tiedekunta siirretään Kuopioon. Kuopiossa asia nähdään aivan toisin.

Helsinki vai Kuopio?

Kuopio haluaa yliopistonsa yhteyteen Helsingistä eläinlääketieteellisen tiedekunnan. Myös EU:n Elintarvikevirasto otettaisiin mieluusti vastaan. Kuopiossa lasketaan, että jos kaupunkiin sadaan ensin eläinlääketieteellinen niin edellytykset EU:n virastonkin suhteen paranevat.

Helsingin eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa muuttoa Kuopioon vastustetaan rajusti monesta syystä. Siellä katsotaan, että EU:n virasto on mahdollista saada jo pelkästään kulkuyhteyksien vuoksi vain pääkaupunkiimme.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme