Mainos
Mainos

Eläinoikeusaktivistit: Eroa, Sirkka-Liisa Anttila

Oikeutta Eläimille -yhdistys vaatii maa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttilan eroa. Yhdistyksen mukaan Anttila ei ole pitänyt lupauksiaan.

Vuonna 2007 Oikeutta Eläimille julkaisi videoita suomalaisilta eläintiloilta. Syntyneen kohun jälkeen maa- ja metsätalousministeri lupasi laittaa asiat eläintiloilla kuntoon. Keskiviikkona julkaistu videomateriaali osoittaa yhdistyksen mielestä, ettei Anttila ole kantanut hänelle kuuluvaa vastuuta.

Videomateriaaleissa näkyi kituvia ja jopa kuolleita sikoja ahtaissa ja törkyisissä olosuhteissa.

- Tuottajien mukaan julkaistut kuvat ovat poikkeustapauksia. Niistä kauheimmatkin kuitenkin ovat seurausta ajattelutavasta, jossa eläimet nähdään pelkkinä tuotantovälineinä. Tästä pitäisi keskustella, ei Anttilan tarjoamista 0,3 neliömetrin parannuksista tai merkityksettömien tarkastusten lisäämisestä, sanoo Anne Nieminen Oikeutta Eläimille -yhdistyksestä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot