Mainos
Mainos

Eläinten päivänä elämyksiä yhdessä

Eläinten suojeluspyhimyksen Fransiskus Assisilaisen (1181-1226) kuolinpäivän muistoa kunnioitetaan maanantaina viettämällä kansainvälistä Maailman eläintenpäivää. Päivän teema "Elämyksiä yhdessä" korostaa sitä, että ihmisten pitää huolehtia eläimistä ja niiden elinympäristöstä. Suomessa päivän päätapahtuma järjestettiin jo tänään klo 10-17 Helsingin Korkeasaaren eläintarhassa, jonne yleisöllä oli ilmainen sisäänpääsy. Koko perheen ohjelmaan kuului mm. opastettuja kierroksia lapsille sekä tieto- ja piirustuskilpailuja. Tapahtuman järjestäjinä olivat eläintarhan lisäksi mm. Suomen eläinsuojeluyhdistys ja Maailman luonnon säätiö WWF.

Maailman eläintenpäivä ja maanantaista alkava Eläinten viikko näkyvät myös mm. peruskoulujen ala-asteissa, joissa paneudutaan eläintensuojelun aiheisiin. Tänä vuonna 1 400 koulua on tilannut 7 800 opettajalleen eläinsuojeluaineistoa, jota ovat tuottaneet mm. Eläinsuojeluyhdistys ja WWF.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme