Mainos
Mainos

Elintarviketeollisuuden lakonuhkaa sovitellaan

Elintarviketeollisuuden lakonuhan sovittelua jatketaan tänään. Elintarviketeollisuusliiton mukaan eilisillan sovitteluneuvotteluissa ei juurikaan edistytty.

Lakonuhan sovittelua jatketaan puolenpäivän aikaan. Jos sopua ei synny, Suomen Elintarviketyöläisten Liitto aloittaa huomenna lakon kahdessatoista tehtaassa. Lakko koskisi kuutta Fazerin ja Vaasan leipomoa sekä kuutta Atrian, HK Ruokatalon ja Saarioisten tehdasta.

Suomen Elintarviketyöläisten Liiton puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen sanoo, että muun muassa työaikakysymys hiertää edelleen neuvotteluissa.

- Me ollaan nähty niin, että oikeestaan vastapuoli on edelleenkin pidättäytynyt tässä työaikakysymysten käsittelyssä, joista me on kyllä selkeesti kantamme pöydässä ilmoitettu.

Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Heikki Juutinen sanoo puolestaan, että neuvottelut ovat monilta osin vielä täysin auki.

- Monet asiat on auki, kyllä siinä on tapahduttava paljon liikahtamista. Rahassa on hirvittävän iso iso ero vielä tällä hetkellä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme